TEXAS RANGER

Ols doing his thing -camping
Del 1;
Tilbake med drill og bolter. Plan A, bolte på led. Vi flår en harpus som vi kjørte på på vei opp og begraver den i myra før vi går på jobb og broærn drar opp svaet med to sikringer på 50 meter. Ols ska sette en bolt eller to, mens jeg leder neste opp til tårnet. Holder på å tryne på det bratteste og ankommer traversen skjelvende. Forstod godt navnet; horrortraversen. Løst, men lett. Comfy stand på toppen av tårnet. Broærn henger på seg drillen og støter inn i det ukjente. Etter bankebolten rett over stand, som de satte sist, tørr han ikke mer. Redd for å tryne og få drillen opp i rumpa. Olsen kaller han var feig og vil prøve selv. Han kommer samme sted som broæn; "Æh, gummien på skoa vrenger seg!", roper han før han klatrer ned til stand. Vi blir sjokka over å høre selveste Ols servere en patetisk unnskyldning. Han feiga ut, enkelt og greit.

Ols går cruxet
Ols på tårnet
Del 2;
Vi er tilbake uka etter. I mens har vi sett Walker Texas Ranger på tv hver kveld. Sangen surrer huene våre. Vi klatrer Via Lara. Tunge sekker med flere tau, drill og bolter før vi rapellerer ned prosjektet vårt. Kult å ha noe å komme tilbake til. Tenkt mye på ruta siden sist. Ankommer tårnet og begynner boltinga oppover. Blir kun 2 stk på det vi tror blir cruxlengden. Ols vil støte før det blir mørkt. Denne gangen vrenger ikke skogummien seg og han kommer opp til siste bolten. Der blir det stopp før han klatrer ned igjen og finner tak  ut en traverserer til venstre og opp noen formasjoner med bolten langt ute til høyre. Jeg får med meg alt ovenfra og tar noen bilder. Resten av ruta går greit. 
Nede i campen tar vi opp harepusen fra myra og lager småviltgryte. Feirer på en måte, men strengt tatt må tilbake å gå hele ruta i et push. Uansett fett med noen nytt, en førstebestigning. Vår golden age!


In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger 

Had better know the truth of wrong from right, 
'cause the eyes of a ranger are upon you, 
Any wrong you do he's gonna see, 
'cause that's where the rangers are gonna be
When you're in Texas look behind you, 

No comments:

Post a Comment