Mai 2004 - Under Olsens vinge – No more

Beklager dårlig med oppdateringer i det siste. Broæn og jeg har hatt en liten krisetid etter et besøk hos vår mentor - The Ols. Her er hvorfor. Jeg og broærn dro på sykebesøk til The Ols her om dagen. Lenge siden vi så han sist i Gol. Planen var å muntre opp vår mentor som nå er i gips. Besøket ble ikke helt som planlagt.


Det begynte som vanlig med preik om hva som har skjedd siste tiden og sånn. Merket at Olsen ikke var så interessert i åssen det har gått med eksamensperioder og den slags. Han var mer gira på å fortelle om sine turer før benbruddet og påfølgende pause fra klatringen.
Da vi dro fra Play On Ice ble nemlig The Ols igjen i Gol. Han hang ut i juvet sammen med duden Rein. De jobbet sammen på Ca Bich og fant tonen i følge Olsen. De sendte ruta begge to. Et paradigmeskifte i følge Olsen. Ruta er nemlig av grad M9minus. Ols sa han skylte Rein big time for pepping og beta. At han følte seg ung og gira når han var sammen med Rein og at det føltes som en vitamininnsprøyting. Rein hadde til og med fått bo sammen med The Ols i Casa Olsen / Tømmerslottet. Ols virka rett og slett forelska.

Han avsluttet monologen med at nå var det slutt på læretiden for vår del. Jeg og broærn ble rett og slett dumpa av Olsen. Nå får dere klare dere på egenhånd var beskjed.  Så det var slutt på sponsingen av oss. Vi fikk ferdes i fjellet som likemenn, sa The Ols. Men vi trenger deg Ols! Så mye vi ikke har lært.

Rein overtok privilegiumene vi hadde nytt. Forresten eier Rein en brusfabrikk på Rjukan. En slags Willy Wonka midt i Rjukanhølet. Og ikke nok med det. For å få sin nye lærling nærmere, skaffet The Ols han arbeid i klatreavdelingen hos Ticca Gangbang.

Trass i at Olsen har kastet oss ut av redet, er vi takknemlige. Uten The Ols ville vi fortsatt ha levd i en boble. Vi vil fortsette å blogge om Olsens bedrifter, verden har så vidt sett hans potensial. The Ols vil alltid være vår mentor, om han vil eller ei.

3 comments:

 1. Anonymous7:50:00 AM

  For oss som fortsatt lever i en boble, hvor sender vi våre lærling søknader?
  mvh
  truls

  ReplyDelete
 2. Anonymous11:10:00 AM

  Du kan sikkert høre m Olsen. Han liker å være belærende fåsds.

  Vi lever vel alle i en boble, bare at boblen kan være av ulik størrele lissom.

  Anonym Astmatiker

  ReplyDelete
 3. Anonymous2:27:00 AM

  This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete