Mars 2004 - Olsen skadd under retur

Jeg mener å ha lest i Gangdalboka at de fleste ulykker skjer under returen. Det burde Olsen ha tenkt på da han returnerte fra en fest med noen tvilsomme ikke-klatrende venner her forleden.

The Ols hadde onsight fem flasker rødt og la i vei hjemover på sykkel. Ols tryna og brakk beinet. Tolv uker med gips passet ikke inn i turplanene til Ols, så dagen etter modda han gipsen så han kunne ta den av og på ved behov. Men allerede neste dag ville Ols frigjøre seg totalt fra gipsen og hentet inn alternativt ekspertise i form av en naturmedisiner. Medisinmannens visjon falt sammen med Olsens: Lytt til kroppen og den gode opplevelsen. Etter to dager fjernet medisinmanne gipsen til The Ols og satte benet på intensiv vibrasjonsbehandling med en motorisert bankemaskin. Teorien var å stresse foten til å helbrede seg selv raskere.
Det gikk ikke helt bra, heller verre. Etter en uker intense smerter måtte The Ols bite i gresset og dra til den vitenskapelige legen. Der ble det kjeft og beskjed om at da bruddet hadde åpnet til det verre ble det ytterligere 14 uker i gips!


Mener å ha lest et sted at den som prøver på en snarvei ikke nødvendigvis bruker korstest tid.

2 comments:

 1. Anonymous2:52:00 PM

  Kjenner meg igjen her!
  Går for tiden med brukke ben og har 10 uker igjen. Kunne ikke vært verre tidspunkt med tanke på ute klatre sesongen.
  Venter i spenning på nye oppdateringer!
  mvh truls

  ReplyDelete
 2. God bedring Truls! The Ols ba oss formidle hans hilsen til deg og ønske lykke til.

  ReplyDelete