August 2010 Olsendriver.blogspot.com

B L O G !

Jeg får en ide og ringer broærn; Hva med å lage en blog om  O l s e n  der vi blogger oss fra vårt første møte med han og til sanntid - i nåtid? Det kan være vår presang til Olsens bursdag.

Broærn tenner på konseptet, men vi blir enige å tenke på saken, i minst en uke. Vi har fått mange geniale ideer tidligere, som dessverre har vist seg å være helt på tryne, så nå tar vi ingen sjanser. Husker godt den gangen vi, i fin promille, planla en kombinert klatresamling og kunstutstilling i mamma og pappas garasje på Husvik. Den ene dagen trodde vi vi var geniale og den neste dagen skammet vi oss, nei tell til ti og vent en uke. Minst!

Etter en uke virker ideen fremdeles like brilliant. Boræn oppretter en blogg, men det fine navnet; Olsendriver. Vi scanner gamle foto og lager illustrasjoner. Skriver om første øktene på Husvik og ryktene om Olsen. Utrolig hva vi husker. Bloggen tar form, men ingen leser bloggen vår.

Jeg sender en link til den faste maillinglista for å lodde stemningen. Forventer full applaus, men tilbakemeldingene blir lunkne. Rettere sagt ren slakt. Techno kaller bloggen for runking og poengterer at vi kun skriver om oss selv. Jeg og broærn bestemmer oss for å kaste inn håndkle. Bloggbobla som sprakk. ..bobla som kun fantes i våre egne hoder. 


Sender link til bloggen til Olsen for at han kan lese de få innleggen før vi sletter hele greia, MEN, Onkel Jo digger bloggen og uten at vi vet det ringer han Olsen og sørger for at han aldri åpner eposten. Onkel Jo krever at vi MÅ fortsette. Vi bestemmer oss for å ta en pause fra blogginga. Tenke litt på saken...

10 comments:

 1. Anonymous9:55:00 AM

  kan ikke slutte nå....mer...mer

  ReplyDelete
 2. Slutte nå eller da? Postbloggens tidsbegrep er komplisert.

  ReplyDelete
 3. Anonymous12:11:00 PM

  Synes heller det burde vært blogget til nåtid - i sanntid. Kunne det latt seg gjøre? Dette er viktige filosofiske spørsmål denne bloggen burde belyse.

  ReplyDelete
 4. Anonymous12:23:00 PM

  Nåtid eller fortid er ikke så nøye, så lenge vi får mer inspirasjon og gode historier om the OLS!
  Avhengig!

  ReplyDelete
 5. Anonymous1:17:00 PM

  Spennende problemstilling. Blogge om blogging om fortidsblogging. En spiral som blir stadig mer komplisert. Umulig å ta igjen nåtiden he he.

  CATCH 22

  ReplyDelete
 6. Anonymous3:07:00 PM

  Vi som følger bloggen *må* simpelthen få påfyll!! Ikke frarøv oss dopet vårt. Flere historier om hagledesperado, strippestjerne, alpinguru, og mentor-Ols m/de gærne vennene...

  ReplyDelete
 7. Anonymous1:14:00 AM

  Takker Onkel Jo for at han fikk dere igang igjen. Høytid her hver gang det oppdateres. Mer !

  ReplyDelete
 8. Anonymous2:27:00 AM

  Jepp. Fikk litt lyst på fedlesgryte, nå!

  ReplyDelete
 9. Beste på nett siden Elmer og Olav K, Jo ruler og Techno "...not so much..."

  ReplyDelete
 10. Anonymous10:10:00 AM

  Å fan va de så nära!
  Tack onkel o the twins att ni inte gav upp.
  Bästa klätterbloggen ever...inte bara serious buisiness utan plats för både pinligheter o humor!!!

  ReplyDelete