Kinaputter og Egg På Hell

Back in the days en gang på nittitallet. Buldring har akkurat blitt kult. Erik Aa er inne i sitt tyvende semester på NTH. Nå er han på buldertur i Östersund sammen med Oskar H og et par andre kompiser. De er der for å tikke distriktets test piece: Kristallstenen! Men som navnet kanskje hinter om: takene er sylskarpe krystaller og flytta er kjipe. Fuck this, sier Erik. Vi stikker til Hell og kødder med cragrottene!
De kjører til Lånke, men parkerer på baksiden av åsen. Erik passer på at bilens front står i fluktretning, nøkkelen i tenningen og at dørene er åpne. På toppen av craget finner dem frem kinaputter og en pakke egg. De taper kinaputtene til eggene og sniker seg mot toppen av rutene. Det høres stemmer nedenfra, det er en folksom søndag på craget.
Lunter tennes, en-to-tre, kinaputter faller lydløst. BÆNG BÆNG POW!!!! En stakkar er i ferd med å perse, så dekkes han av splætta egg. BÆNG!! Han tryner i det han skal klippe ankeret. Han roper: HELVETES JÆVLER!?? DERE SKAL FÅ IGJEN!!!!!!!  BÆNG SPLÆTT PANG!! Forvirringen sprer seg, egg griser til rutene. Femti forbanna sportsklatrere vil ta hevn. Men craget strekker seg langt i begge retninger, så det tar tid for lynsjegjengen å løpe til toppen. Når de kommer opp er Erik & Co for lengst forduftet. Ingen av ofrene klarte å se hvem pøblene var. Men nå vet dere…


8 comments:

 1. Anonymous5:47:00 AM

  gjesp

  ReplyDelete
 2. Anonymous2:28:00 AM

  Utrolig døvt å skrive "gjesp" i kommentatorfeltet.

  ReplyDelete
 3. Anonymous3:15:00 AM

  Samtidig så er det nokså døvt å bare plage andre for å ha det gøy også, da. Jfr. egg-greiene.

  ReplyDelete
 4. Anonymous3:59:00 AM

  Hi hi bare Erik som slipper unna med noe sånt.

  O-Kjøkken 1996

  ReplyDelete
 5. Anonymous5:15:00 AM

  Hehe-haha-hoho, jeg bare ler og ler!

  ReplyDelete
 6. Anonymous5:32:00 AM

  Det viktigste er at ingen blir tiet ihjel. Alt må imøtesgås med saklige argumenter. Det er galt å plage andre for å ha det gøy. Ja. Tenk på hvordan du selv ville opplevd det dersom du ble egget under pers. Ille, ikke sant? Det er også galt å skrive "gjesp" på tidenes morsomste klatreblogg. Hvis du skriver "gjesp" for å støtte dem som ble egget, blir dette helt feil fremgangsmåte. Bloggen gjengir bare det som skjedde på en balansert, uhildet og ekstremt morsom måte. Du må i så fall si "gjesp" til gjerningsmannen, Erik.

  ReplyDelete
 7. Anonymous10:45:00 AM

  Det er ingen som sier Gjesp til Erik Aa. Norges morsomste mann?

  ReplyDelete
 8. Anonymous3:37:00 PM

  It's MMILAYST & rap.
  CHUMATO.

  ReplyDelete