Krimp eller Pinch? Annullert!

Rettelse 2: Det innføres unntakstilstand og tvungen pinching på fyrstikkeska frem til taket over tilbakeføres til original stand.

Rettelse: Vi har fått melding fra Tindegruppas Etikksjef om at Klassikeren har blitt lettere etter at taket over fyrstikkeska knakk. Dette er er krise da folk sikkert har stemt på både gammel beta og ny beta. Valgresultatet er dermed ugyldig og annulleres.
Hvor er taket som knakk av? Sammen med bolten som brakk? Hvem kontakter Materialteknisk for å få tilbake taket fra analyse? Olsendriver oppfordrer Tindegruppa  til å ta ansvar for å lokalisere taket og lime det på plass. Vi avventer disse tiltak fra Tindegruppa før vi iverksetter nyvalg av beta. Samtidig beklager vi at vi ikke har fått med oss hendelsen, vi er for sjelden på Hell.

Da er spørreundersøkelsen om fyrstikkesken på Klassikeren avsluttet. Etter nøye kontroll hos ICO Statistics er analysen og konklusjonen klar. Ved å koble datasettet til ekstern data fra score cards, vektorregning og cluster analyser får vi unik innsikt i Klassikerens nøkkeltak og Hellklatrerne generelt.1. Ja 53% sier det. Du pincher seffern fyrstikkeska.


2. 21% sier dem krimper. Det er mulig å krimpe, men bli ferdig med åttitallet folkens.


3. 12% bruker åpen hånd. 6% av disse er sterkinger. Resten er bare stokjefta joikas som aldri har vært på Hell.


4. 10% skipper fyrstikkeska. Ikke fordi dem er ekstra sterke, men fordi dem ikke drar på Hell. En ærlig sak.


5. 35% av samtlige Hellklatrerne bruker softshellbukser. Softshell har altså erstattet Gore-Tex på Hell.


6. 10% av de som jobber på Klassikeren klatrer med prusik i selen.


7. Dreads Indeksen er synkende på Hell, kanskje pga tiltagende hårtap i didgeridoogenerasjonen.

Til den yngre garde: Hvorfor alt maset om en lett rute som Klassikern? Jo fordi en gang for veldig lenge siden var faktisk ruter på åttertallet dritharde. I Gangdalbok stod det at for å klatre åttere så måtte man trene og leve som en toppidrettsutøver! Skulle ønske han heller skrev sannheten: Åtterklatring er lætt!

Vi avslutter med å sitere Sørlandets wünder kid innen sportsklatring på nittitallet Hans Hugo:
"Sava! Du skal alltid alltid presse med tåmmelen på taget!" - Pinch it is!

No comments:

Post a Comment