Norrønas speilbilder fra Trollveggen

Som klatreautist fyller man hjernen, frivillig og ufrivillig, med detaljer fra små steiner og store stup. Det har vært uungåelig for meg å ikke legge merke til at Norrøna bruker et speilvendt bilde fra Svenskerutas første vinterbestigning. Bildet er fra Storveggen der man ser den skumle taubanen fra Nickhylla under. Flisespikker ja, for Norrønas annonser er veldig bra greier (og olsendriver er forøvrig full av skrivefeil). Jeg var dust nok til å påpeke speilingen i en mail tidlidliger i år som sikkert forsvant i Norrønas loonyfilter. Men nå har jeg sett bildet (+ et par andre) brukt speilvendt mange ganger i Norrøna Magazine, på nett og i en video. Mest synd var kanskje at bildet var speilet i en utrolig fin helsides annonsen i DN. Hadde ikke speilingen vært der, så hadde det vært den kuleste annonsen ever fåsds. Jada klatreautist med nevrotiske trekk er man, så da må jo ting ikke speiles folkens.

Det er ikke bare Norrøna som speiler Trollveggen, åsså Ranahytta speiler veggen he he.

6 comments:

 1. Anonymous4:46:00 AM

  du får bare speile det tilbake, da ;) viktigere å ha trollveggen rett enn å ha norrøna-logoen rett...

  ReplyDelete
 2. Anonymous5:44:00 AM

  takk for tipset. selvfølgelig. trollveggen er viktigst.

  olsendriver

  ReplyDelete
 3. Anonymous6:13:00 AM

  jess, mye penere slik!

  ReplyDelete
 4. Anonymous6:25:00 AM

  Litt scary plassering av den hytta rett under veggen... kan jo få en stein gjennom torvtaket any minute. Noen bør fortelle Ranahytta at de bør flytte umiddelbart...Olsendriver tar dere ballen?

  ReplyDelete
 5. Anonymous6:32:00 AM

  Kan ikke heller Tur&Møtesjefen i Tindegruppa kalle inn til fedlesgryte og dugnad der vi bærer hytta bort til Trollveggen Camping?

  Olsendriver

  ReplyDelete
 6. Anonymous4:52:00 AM

  Nå har dem korrigert bildet på nettsiden. Bra jobba Norrøna.

  Olsendriver

  ReplyDelete