Olsendriver anbefaler: klatrerelaterte blogger

På tide å trekke frem noen fine norske klatreblogger som vi følger med på. Presentert i vilkårlig rekkefølge. Dette er blogger som inspirerer og får oss gira på fjellet, craget eller inneveggen. Alpinizm og living the dream fåsdpdm.

DRAMMENSGRANITT
Av Geir Arne Bore; redaktøren, familimannen og klatreren som tydeligvis rekker mye. Den best oppdaterte klatrebloggen i Norge uten tvil. Med bredde fra konkurranseklatring til Himalaya med norsk vinkling. Bra jobba Bore.


TERJE AAMODT PHOTOGRAPHY
Aamodts profesjonelle bilder er å finne i kjente magasiner og kataloger. Linken i overskriften er til klatrebildene hans, men du finner masse andre bra bilder av alt fra ski, yoga og til bryllupsbilder. Inspirerende fotoblogg som får deg gira på Romsdalen og verden forøvrig.


THE ROAD TO CÉÜSE
Wolverine, også kjent som Postmannen Paul med den ambisiøse femårsplanen å sende Realization. Han her skriver like bra som Charles Bukowski (som åsså var postmann) om sin kamp med muvsa. Paul er nå litt etter skjema, men han lever drømmen om dagen i Squamish, Yosemite og dalstrøka bortenfor. Rock on Wolverine!

ALPINE ADDICTION
Nils Nielsen om alpinisme og guiding på toppnivå. Nielsen må ha knær av titan eller være en slags genmanipulert guidenes svar på Universal Soldier. Masse inspirerende bilder fra stein og is i inn og utland.

Martin Øen om living the føkkeru dream blant klipper og snø. En fin blanding av Uskedalen, de nære ting og mer eksotiske greier fra øst og vest. Har du ikke lest den før så er det absolutt verdt å lese gjennom de eldre bloggpostene hans åsså.

No comments:

Post a Comment