Oppdal + Sunndalen Israpport 22.01.2012

Det er bra isforhold om dagen både i Oppdal og Sunndalen. Her kommer en liten rapport med linker til mer beta.
I Oppdal rapporteres det om  mye bra is. Skiferbruddet er bra i år. Samme med Vinstradalen der det var fine forhold i dag. Ishoel har også bra med is sier dem. Antar at det meste er bra med andre ord. En minifører finnes her på Adriens gamle nettside. Olsendrivers har også en Miniguide for litt av Oppdal finnes her.
Det var 11,4 varmegrader i Sunndalsøra for noen dager siden, men alikevel er det absolutt is. Nå er det kaldere igjen. Vinnufossene er inne, men tynne nederst. Der har Joakim og Steinar gått en ny linje allerede og mer kommer sikkert fra disse gutta. Lauvåa har mistet nedre del i mildværet men kommer nok tilbake. I Åmotan er siget til venstre for Svøufallet i ferd med å bli bra. Og Pastis lenger ned har fått minst to bestigninger i vinter. I dag gikk Steinar og Knut den. De rapporterer at boltene på ruta lot seg klippe. Noen vintre har disse blitt dekt av is. Anmarsj er best fra brua lenger ned dalen, da elven ikke er isdekt. Heimatkommen ser ok ut, det samme med testpiecen Damocles. Ellers har det våte været som ble avløst av kulde ført til at det er mange linjer mellom de vanlige sigene. Så for dem som har lyst til å gå noe nytt er det bare å kjøre på. Takk for bilder og info til VPG Rune, Dag The Dog, Hardrockern og Søster S.

Østerrikere på Pastis WI6. Foto: Dag The Dog

1 comment:

  1. Anonymous9:46:00 AM

    Hi guys! We're the two Austrians on the picture from pastice. Really nice shot, would you mind to send it to us in higher quality? Maybe we can also ask you for some recent information in the Sunndalen Eikesdalen Romsdalen area. We've been there last weekend and conditions haven't been that good. Please mail to: simon_berger at gmx.at
    Nice greetings
    Simon and Flo

    ReplyDelete