CR Sunndalen Moonshine 2-4.mars 2012Legger ved en CR fra helgen som var. Den er skrevet av min gode nabo Hans Hugo. Fikk ikke stått renna til Tårnet på ski denne gangen heller. Men føkk det var fint. Høydepunktet må være månelyset på kveldene. Trengte ikke noe hodelykt fåsds.

CR GIKKLINGDALEN 2-4 MARS AV HANS HUGO

På: Kjetil, meg og kona
SnD: Innerdalstånet , Normalveien
Giklingdalen på langs
Bail: Ingvild (i Oslobøgda), Rune (fant en unnskyldning for ikke å forlate 100m skogen), Trine (unnskyldningen) Dag t D (russerevy???!!!)Fri fra jobb etter lunch. Plukket opp Kjetil på sluppen og Stina i byen. (Måtte en tur innom Møllenberg med nøkler, da Ingvild hadde blitt frastjålet veska i Oslo.)
Sol, fine tørre veier og god stemning i bilen sørover. Pølsestopp og pissepause i soknedalen, ny stopp  i Bøgda for å si hei til Rune, pisse og handle proviant. Møe mat, øl og vin. Sunndalen er en kul plass. Ekstra tøft når sola skinner på toppene. Middag på «Best» 333g burger. Psyka ut på 666 og 999, får vente til en annen gang. Masse biler på parkeringen i Innerdalen. Var ingen spor videre fra Innerdalshytta. Sola skinte på toppene mens vi labba innover med stor sekk og tunge ski. Siste del gikk vi i måneskinnet opp i Giklingdalen.

Fedlesgryte på Klubhytten.
Har ikke vært folk her siden Kjetil og Ingvild hadde vært her for en måned siden. Fyr i ovnen og lesing av gamle klatreblader. Ute er det helt stille. Dassdøra til Kjetil står ennå¨. Sovner som en stein.

Store Trolla til høyre.

Står opp tidlig og fyrer opp i ovnen. Grøt og masse kogekaffe til frokost. Sola skinner og det er ganske varmt ute. Går et par vendinger på ski opp renna til tårnet før vi ta på steggjerna. Mye løs snø i renna. Har god tid, bruker lang tid. Sola titter frem av og til fra et tynt skydekke. Det er deilig å være på tur. Bruker lang tid på toppen.

Innerdalstårnet et fjell av første klasse.


Renna.


Har fortsatt god til, har ingen ting vi skal rekke. Bruker lang tid ned. Begynner å trekke litt i lufta når vi nærmer oss bunnen av renna. 

Oh yeah.


Stina lager middag, men jeg og Kjetil sitter i koma med gammel alpinistlektyre. Maten er god og vinen er bra. Ute blåser det, og månen skinner magisk på fjellene.

Føkkeruuu dæven døtte.


Blåser fortsatt en del på søndagen.
Lang frokost. Tar på ski og går ut dalen mot Sunndalen. Blåser men er pluss grader.

Toppen av Lauvåa på kanten av Sunndalen.Tilbake på hytta etter noen timer. Pakker rydder og tar på sekken for å dra hjemover.
Går trått ned lia med tung sekk. Føret veksler mellom skare, pappsnø og tung våt snø. Finner broa over bekken i nordenden av vannet, den fant vi ikke på vei opp.
Krampetendenser i lårene i de siste bakkene ned mot parkeringen. «Det er tungt med tung sekk», sier Kjetil før vi starter på siste nedkjøringen.
Kjetil er heldig passasjer og får drikke øl i bilen på vei ut til Øra. Ny runde med 333 på Best. Skikkelig Amerika stemning med et ekte amerikansk kvinnfolk bak disken som serverer burger.

LVNGTHRDM

No comments:

Post a Comment