SR Romsdalen -foreløpig påskePå: ICO o famen, ego o famen
Andre: mange kjente rundtomkring
Forhold: snø
S&D: Moaneppa og Hesten minus toppene og det over tregrensa.


Tok turen fra sommer i Tbg til vinter i Romsdalen. Innom Oppdal og VPG for en teknisk hvil hos Rune. Innlosjert oss i lånt hus i Isfjorden. Huset tilhører min ungdoms helt, han som gikk Eiger mens vi clogga på Husvik. Husker vi ble så imponert over at han og kompisen bare dro ned og gikk veggen som vi hadde hørt og lest så mye om. 
Nuvel, her i huset har vi lært mye om hvordan man kan optimalisere turoppsettet innenfor fire vegger, men skal ikke ende opp med noen hjemme-hos-reportasje.


Det snødde ved ankomst lørdag. Søndag snødde det fremdeles. Teama opp med localsene Håkon V o Marit opp Moaneppa. Mye folk. Sikkert med på Romsdalsvinter. De på vei ned smilte og en fyr sa det var det mest sinnsyke han hadde vært borti. La ikke merke til hvor brede skiene hans var, men selv de i laget vårt som befinner seg dypt inne i skibransjen, med både rocker foran og bak og decimeter ski under skoa, nærmest stoppet opp på vei ned. Halve laget gikk for en tur til mens jeg og hun med melkespreng valgte å gi oss.


Mandag snødde det fremdeles. Teama opp med kongen sjøl, Onkel Jo. Forlot ungekaoset og gikk fra Isfjorden opp skogen mot Hesten og som ansvarlige voksne fedre gav vi oss ved tregrensen og fikk en tur ned som de som er på facebook sikkert hadde fremstilt som særdeles vellykket, ja de ville sikkert brukt banneordene "powder alarm, pudder til pungen, stoka osv", men selv vil jeg si det var en fin tur i godt selskap, men for å være ærlig så stoppet vi nesten opp i all snøen, både på vei opp og ned. Damene overtok stafettpinnen og gikk for samme tur. Muligens litt lettere opp i ferdige spor, men samme historien ned.


Uansett. Vi ser fjellene fra vinduet, går i stillongs, drikker kaffe, smugspiser godteri, treffer kjentfolk og går i gore-tex...ja vi er LVNGTHEDRM lizm!

   

No comments:

Post a Comment