5 på craget: Galgeberget eller bärget om du vil

Bohus, så here u go.

Ole

Bosted: Son
År klatret: Siden 1994
Hardeste grad: 7b+ dvs Klassikeren i 2000. Det var en flott tid disse fem årene i Trondheim. Levde livets glade dager på Singsaker Studenthjem. Etter hvert ble det mer Hell enn samfunnet. Med fem unger har livet et litt annerledes fokus nå kan du si. Men ut på tur skavi! Ikke sant unger?
Kort om sommerplanene dine: Vi leier hytte her ned hele sommeren. Ja også blir det vel noen turer til Strømstad innimellom støtingen.
Kari

Bosted: Son. Pendler til Horten.
År klatret: 15 år.
Hardeste grad: 7a+, Don't Grab The Krabi. Gikk den i juleferien i Thailand. Hadde egentlig fått anbefalt Lars & Lars, men den var det kø på alle dager. Så da fant jeg en 7a+ istedet som jeg frekt gikk etter et par dagers slit. Tenk å perse etter alle disse årene…Med masse unger, tynnhåra gubbe og bekkenløsning! GIRLPOWER!
Kort om sommerplanene dine: I år var vi så heldige å få kapret topptaufestet på Masken. Det er mitt prosjekt i sommer. Den er jo såååå fin. Perfekt beliggenhet, så kan ungene leke i enga mens mamma og pappa får litt velfortjent ”me time”.
Irén

Bosted: Gnosjö, men det er kun min postadress.
År klatret: 1 år.
Hardeste grad: En femmer. Bare Blåbær.
Kort om sommerplanene dine: Vät inte helt. Startade klättra på folkehögskolan i Lofoten. Jag ble biten av bassilen. Lever nu lite på utsidan av loopen i granitparadiset. Klättrar, åndas, yoga är min syrgas. Ja och jag holder på lära mig diablo! Det är jätteskoj!
Gubbe 1

Bosted: Tigerstaden/Graniten
År klatret: Sän 1978 ungefär.
Hardeste grad: Tja, har vel bli lite av alla grader upp til 7c nån gång. Vi var ju med och upptäckte dom här klipporna kan du seja. Visste om dom länge före dom andra o jaja hm.
Kort om sommerplanene dine: Klättra så klart. Men ochså mycket besök av vänner, god mat o dryck. Ränska upp i uinnmälda linjer.


Gubbe 2

Bosted: Oslo/Bohus
År klatret: Tja sän 1980 kanche.
Hardeste grad: Nån kiltur on the border of 5.12 så at seja.
Kort om sommerplanene dine: Granit så klart! Vad skal man annars göra? Kolla linjerna! Vackrast i verden! I sommar ska vi förstabestiga ruter som inte er innmälda. Det du inte har mäldt inn har du inte gått.

1 comment:

  1. Anonymous3:12:00 AM

    Haha. Hadde Lofoten gått rundt uten pser som Iren?

    ReplyDelete