Alpinismus QUIZ No.3

Tredje quizen fra Dag The Dog. Lykke til med googlinga. Trokke det hjelper å kvasire alle spørsmålene heller lzm. Vinnern får en fet premie fra VPG.1. I 1977 gikk Henry Barber og Rob Taylor Vettisfossen for første gang. Hvem var med disse gutta fra Boston på de første taulengdene, men klokt valgte å snu gå en variant ut til høyre for ikke å ha 4 mann på toppsøyla samtidig?EDIT 29.10.12: Vi beklager at det stod snu her, dem snudde ikke men gikk en rute som fulgte ei rampe/renne med god is ut høyre fra det store isfeltet midt i fossen!

2. Vettisfossen er for mange bare en drøm, for noen holder det ikke å gå den bare en gang! Etter det Olsendrivern og DtD kjenner til er det kun en person som har gått den 2 ganger og det på under ei uke! Hvem er det?

2b. Nevn navnet på en av de som var med denne karen på Vettis.

3. Stetind reiser seg 1392 meter over Stefjorden. Fra toppen er det som kjent fantastisk utsikt. Hva er navnet på det høyeste fjellet du kan se fra Stetind?Svar på spørsmålene og trykk her for å maile inn svaret.
NB: Ta med postadressen din i eposten! Vinnern vil få en overraskelse sponset av VPG! Navnet til vinnern vil bli publisert på olsendriver sammen med riktige svar på quizen.

Svarfrist: Fredag 2.November, 23:00 GMT+1.

No comments:

Post a Comment