Hækka poll om hexentrics

Vi la denne uken ut en spørreundersøkelse om brukshyppighet av hexer. Takk til alle som stemte. Selv om dere stemte forgjeves. Dessverre har pollen blitt hækka så mange ganger at vi gir opp. Observante joikas har sikkert registrert at antall stemmer har steget og sunket fra minutt til minutt på de merkligste vis. Selv om vi ikke fikk inn den dataen vi ønsket så har undersøkelsen avdekket at det er sterke krefter der ute. Krefter som vil skjule noe. Hvem kan det være som ikke vil få fakta på bordet? Utstyrsbransjen kanskje?Her er to alternativer innen utstyrsbransjen. Vi tenker høyt:
1. De som selger hexer. Dersom det viser seg at man nesten aldri plasserer hexer, så trenger man heller ikke kjøpe. I dag inngår hexer i den gjennomsnittlige joikas rack.
2. De som selger konkurrerende sikringsmidler; kammer, tricams etc. Dersom det viser seg at man setter hexer hele tiden, så kan man kanskje drite i andre sikringsmidler...

Jaja. Nei si det. Vi får kanskje aldri vite. Skal vi legge ut en poll om hvem som hækket? Nei det funker ikke, da bare hækker dem igjen.

No comments:

Post a Comment