Håkon Gammelsæter - Lysbildeshow

Olsendriver er stolte av å presentere lysbildeshow fra Håkon Gammelsæter sin bildesamling. Håkon er en av pionerenene på norsk is. Fossene du klatrer på i dag ble først gått av Håkon for over tretti år siden. I en tid da isklatring var hardt, skummelt og uten mochalattær lissom. Hvor Håkon var i dag hadde jeg ikke tenkt noe på før jeg fikk en mail som korrigerte siste Alpinismus Quizen. Legenden bor i samme by, jammen trenern ikke på Bunkern åsså. Man trenger ikke abonnere på Alpinist for å få inspirasjon. Man bare inviterer en legende på kaffe og ber han ta med noen lysbilder. Her presenterers norske fosser way back på lerret og skotsk rim på skjerm. Tusen takk til Håkon som lar oss vise bildene fra samlingen hans. Tror dette vil få dem fleste gira på issesongen som allerede er i gang.

Photocred: Håkon Gammelsæter Collection 
8 comments:

 1. Anonymous11:20:00 PM

  JA det her var morsomt! Ser ut som han fremdeles er driftig i dampen.

  ReplyDelete
 2. Tanta til Beate6:29:00 AM

  Snakk om å leve drømmen! Hører han fortsatt er like fit som når han var tjue.

  ReplyDelete
 3. Anonymous7:23:00 AM

  Nydelig! Utstyret har blitt bedre, ja, men man tok seg mye bedre ut i det gamle utstyret. Ungdommen var i det hele tatt penere før.

  ReplyDelete
 4. Anonymous9:13:00 AM

  Ingen er penere enn Olsen thihi. Han tilhører generasjonen mellom ungdommen og oldisene. Hihi hi

  Betty Blue

  ReplyDelete
 5. Anonymous1:06:00 PM

  Fina bilder fr the old days med raka yxor o alu skruv( som inte gick att dra för hand).Allt fr Hydne till skottland ,vart kul sett den visningen live.../JO

  ReplyDelete
 6. Anonymous3:21:00 AM

  Skikkelig alfahann han Gammelsæther!
  ALFA ALFA!!!

  ReplyDelete