CR - Obskur mikslinje der hav møter Fosenalpan

S&D: Jag etter vind. M6- R, 2 tl.
Crag: Sørholet: der serpentinvegen møter havet. Stedet vises 0:36 uti traileren for Jag etter vind. Her er link til ca lokasjon på finnkart.
På: Meg og Doktor Henky
Andre: Div fra fam Harbak og en buldrer med baby i vegkanten.
Annet: Cragsafari på et snødekt Fosen.
Forhold: Snøstorm ved ankomst, så sol men fortsatt vinter.

Spiky.

Mars er lissom vår, men ikke i følge yr. Vi lengtet ut mot havet og tok turen til Harbak. Rita var snill og fikset leilighet vi kunne leie, selv om de er midt i forberedelse til sommersesongen. Det ble en sokkel som var mye finere enn ordet sokkel tilsier. Utsikt til havet fra frokostbordet, bra tørkeplass og tusen millioner kanaler på tv'n. Alt fra gay channel til holy channel fåsds. Hvorfor bor man i byen når man kan bo ute ved havet?

Ikke så mye is som vi håpet ute på Harbak. Fossen innenfor Harbakhula og den i buldredalen så ok ut. Men dem har vi gått et par ganger før. Det ble tur innover for å finne noe. Halvveis til Årnes fikk vi øye på en borgjemt hjørneformasjon som viste seg å bli to kjempefine taulengder miksklatring. Første lengden startet med et skikkelig run opp fra en hylle. Så lettere og bombehex før et crux og standplass i diverse utligna peckers + stubby. Neste lengde var mer is og bedre sikret, dog med R. En linje med karakter som ikke krever mye tilsig. Tipper den kan være fetere vanlige vintre. Åsså er anmarsjen kort. Hadde egentlig tenkt å gi ruta et grisete anagramnavn (mer om det siden). Men av respekt for klippen og andre, kaller vi den opp etter filmen Jag etter vind. Av den årsak at vi er enige med Filmpolitiet som sier: "Den er filmet på Norges kanskje vakreste sted".

En liten skatt i Sørholet. Retur via lia opp mot Solfjellet.

Andre taulengde.
Gull på Harbak.
Henky lager mat Little Britain Style.

5 comments:

 1. Anonymous2:44:00 PM

  Gleder meg til å høre mer om anagramene jeg!

  ReplyDelete
 2. Anonymous12:54:00 AM

  I want that one!

  ReplyDelete
 3. Grandiosa går aldri av moten ser jeg?..

  ReplyDelete
 4. Anonymous6:03:00 AM

  Big One

  ReplyDelete