Bilde CR Road Trip - uke 19 og 20

Her kommer bilde-CR fra min siste mann i krisetur. Turen gikk fra Drontheim til Hurrungane, T-Town/Gullkysten, Oppdal++, Kristiansund og tilbake til Drontheim. Dessverre regnet det i Nisserou som jeg får komme tilbake til en annen gang.


Hurrungane

På: Onkel Jo og Mr. Pump Fiction
Andre: JF, L, Hyttekomiteen og en million High Campere
S&D: Nordre Skagastølsting, Dyrhaugsryggen-Ringsdalen-Ringstind-Combo, Bandet i Storm og tømte doen.
Annet: Oversvømmelse i vinkjellern.
Dyrhaugsryggen. Bak meg står et par tusen freeriderzzzz fra High Campen. Vi hadde gubbecamp på Klubhytten.

Storen og meg. I følge en av NTK sine gamle formenn hadde Nazistene stilling på Dyrhaugsryggen under krigen. De bodde på Turtagrø og gikk forbi Klubhytten hver dag uten å få inngang pga reglene som dengang nektet utlendinger adgang i Kluben. En annen senior i Kluben har dog observert et hakekors i kjellern, så mulig dem sneik seg inn allikevel. Foto: Onkel Jo.

Ringstindene, Austabotn ++. Foto: Onkel Jo.
Onkel Jo driver med den nye golfsporten.

Fore!

Skyer kommer fra vest.
Nede etter Ringstind i totalt hvitt. Vi måtte gå litt på bena. One Piecerne kaller det å boote. Jeg booter stort sett hele sommern faktisk  Noen ganger flip flopser jeg åsså.

Tools of the trade på Klubhyttens loft.

Wikipedia om Joika: En 1/1 boks veier 800 g og inneholder 50% kaker og 50% saus. Kakene lages av kjøtt fra storferein og sau. Kjøttinnholdet totalt er 36% og innholdet av reinkjøtt 11%. Øvrige ingredienser i kakene er vann, potetmel, hjertekjøtt av storfe, blodprotein fra svinsvorister, krydder (i form av saltpeppermuskatingefær og allehånde) samt melkeprotein og maisglukose.[1]
Sausen kalles viltsaus og lages av vann, hvetemel, vegetabilsk fett (fra palme-kokos- og rapsolje), geitost, vegetabilsk buljong, natriumglutamat, gjærekstrakt, sukker, løk, grønnsaksekstrakt, maltodekstrin, hvitløk, selleri, myse- og fløtepulver og karamellfarge.[2]
Trinsa forsvant på Ringsbreen og jeg gjorde det beste ut av det jeg fant på Klubhytten. Foto: Onkel Jo.

Typisk vær på Bandet. Foto: Onkel Jo.

Klarvær i fem sekunder. Foto: Onkel Jo.





















Mr. Pump Fiction lager bernaise fra grunnen på Klubkjøkkenet. Sportsklatrepumpen gjør at sausen ikke skiller seg fåsdzzzz.





Gullkysten
På: Broærn med fam, Mamma og PappaDressmannrumpa og Firmenningen.
S&D: Husvikbulders, Sandefjordbulders og diverse tauklatring i Dollaråsen. Ref CRs:
http://olsendriver.blogspot.com/2013/05/cr-husvik.html
http://olsendriver.blogspot.com/2013/05/bilde-cr-bohus-o-husvik.html
Formiddagsbulder i Sandefjord med Dressmannrumpa.


Oppdal++
På: VPG Rune, Trine, Dag The Dog++
Andre: H-S-E, diverse joikas på Svinberget.
S&D: 17.Mai på Storbekkhøa Storlidalen, fjordcraging på Svinberget som jeg ikke har bilder av, riving av et stk bad.
17.maitog i Storlidalen.


Kristiansund
På: VPG Rune,Trine, Tor Arne og Anne
Andre: Kristiansunds beste joika med kompiser.
S&D: Ravneggen på Tustna - en superklassiker
Julefergå. Jeg ble litt skuffet over at disse ikke kom med bacon. Men brunost er godt det åsså.

What program do you use for the legs Rune? Do you do steroids? 

Vannylven lever drømmen.
Lunsjhylla. Damene på cruxet.

Eggklatring. Mye lett på ca firertallet. Litt femmer her og der. Anbefales.

Sunn, norsk livsstil lzm.

Dette bildet passer lissom i en ungdomskolebok om livssyn eller samfunnsfag.
Tommel opp for burger i Norges White Trash City Nømber One: Kristiansund.



3 comments:

  1. Anonymous8:57:00 AM

    Super CR innehåller allt ! Som en burk joika, 100% diverse.
    Nästa gång är det sol i Nisserou...

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:01:00 AM

    What a grand, glorious and glamorous life style!

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:12:00 AM

    Tustna= joikakaker blandet med egg?

    ReplyDelete