Norsk Tindeklub holder åpen hytte i Skagadalen lørdag 7.september

I forbindelse med arrangementet Turtagrø Fjellfilmfestival
 holder Norsk Tindeklub åpen hytte i Skagadalen lørdag 7.september. Jeg, broærn og The Ols serverer kaffe til alle som kommer på besøk. Hytta er vanligvis forbeholdt medlemmer i den lukkede sekten Norsk Tindeklub. Men på dagtid lørdag er hytta åpen for alle. Hytta er kjent for sin viktige betydning i norsk tindehistorie, vinkjeller og noe råflotte beliggenhet der alle andre må bo i telt. På fjellfilmfestivalen skal vi åsså signere bok og ha et foredrag om Norges særeste klatreblogg.

Norsk Tindeklubs hytte i Skagadalen.


Hytta ligger 3,5 kilometer fra Turtagrø i en av landets mest alpine daler. Besøkende tar selv med matpakke og får servert kaffe og kanskje litt mer av Kluben. På hytta kan man henge blant klenodiene i peisestuen mens man nyter utsikten til de alpine toppene.
TURTAGRØ FJELLFILMFESTIVAL
Turtagrø Fjellfilmfestival 6-8 september er en liten joikafestival 889 moh. Her forteller den engelske klatreren Simon Yates om turer i utilgjengelige fjell. Jeremy Collins, amerikansk klatrer og kunstner, holder foredrag. Det gjør og fjellføreren Jostein Aasen som har vært 150 ganger på Storen - minst. Kjetil og Marius Grimsæth viser oss Norges særeste klatreblogg – Olsendriver. Og Norges beste joikafilmfotograf Ole Marius Elvestad har laget film og forteller fra turer i Norge. I tillegg vil det bli vist en rekke filmer, bla fra fjellfilmfestivalene Banff i USA og Kendal i Storbritannia. Alkyrien Allstars spiller på Fuglesteg lørdag formiddag og Bjørn Torske spiller plater i garasjen samme dag om kvelden. Norgesguidene har flere turer denne helgen for dem som trenger turfølge.
Fjellfilmfestivalens nettside: Turtagrø Fjellfilmfestival

5 comments:

 1. Anonymous4:20:00 AM

  Blir det fedlesgryte?

  ReplyDelete
 2. Anonymous2:30:00 PM

  Hade vart toppen men inte säkert man klarar kravla sig dit redan då? The joika center of the universe!

  ReplyDelete
 3. Anonymous2:39:00 PM

  Såg ett litet fel i senaste föraren över Hurrungane.
  Vem skickar man rättelser till?
  Snadderloffen söker sno till sig en liten bagatell jag gjorde en passant -84, men som nämns om i artikel i bergsport året efter. Nämligen gjertvass direkt klippa fra bandet o styggedals.!
  Gnask und Gnajm!

  ReplyDelete
 4. Om du vil dit tar vi ansvar for å hente, rulle og bære deg opp Jockekompis. Little Britain Style.

  ReplyDelete
 5. Anonymous5:42:00 AM

  Hahaha
  Ok då men vet ni vad ni lovar?
  Ångest oxå å se bergen men inte klättra dem..
  Men kanske kan kravla nånstans?
  Eller bara hänga/JO

  ReplyDelete