Agurknytt fra Gullkysten

Broærn og vår nye medhjelper drar blogglasset om dagen, eller dan som vi siær her nere på Gullkysten. Så for å fylle ut et innlegg oppsummerer jeg sommerns innmeldingspliktige aktiviteter:

Onkel Jo o famen var innom for litt sjaraffenliv i syden mellom kontinuelig feriependlingen til Jotunheimen. Han har kommet dithen i livet at han nå er fornøyd med å være nærme fjell og klipper, som turist, uten å nødvendigvis måtte klatre på dem. Det samme gjaldt her på Husvik. Så det ble ingen klatring på oss. Pussig nok var selveste Rusbrusen på ferie rett nedi gata, mellom sin feriependling til Kjerag. En dag møttes de to ute i vannet. Ingen av de to klatrelegendene innså at det i et kort øyeblikk, utenfor en liten strand i Tønsberg befant seg en ikke ubetydelig del norsk klatrehistorie i samme badebalje:
Rusbrusen i midten og Jo o ungen til venstre i bildet
Firmenningen nedi gata inviterte til audines i lilleputtstaten sin og jeg fikk være med på hans hemmelige klippe øverst i bildet under: 
Det hemmelige cragget, en bladning av Nissedal og Mallorca
Et nøye planlagt langtidsprosjekt hvor JP fikk offisielt åpnet cragget med å sende cragget første rute: en antatt 5minus som viste seg å være en solid 7er. Etterpå topptauhoret vi på en kanonlinje som kun mangler bolter før sending.
JP på en kommende 8er? Kanonlinje! 
Ellers hadde vi en liten kollokvie på Husviks eneste åtter: JP, Hugo, Stig og jeg her om dan:


Til slutt er det bare å konkludere med at Tønsberg blitt det nye Molde og siste tilskudd er Snadderloffens nittitallspartner og broærns eks nabo Hugo. 
Mannen bak Jubeleggen

I kveld hadde vi en liten økt på Slottsfjellet som resulterte i diverse fine nøtter mellom intervalløpende kvinner, brennesle og uteliggere. Hugo gikk en 7A eller 6C eller hva nå det var.
Camp under 7Aen

Sitstart

Det er best å smyge seg over kanten for å ikke forstyrre mannen i sovepose bak steinen

Tønsberg, en bladning av Ibiza og Toscana
Muligens litt uinterresant oppsummering dette her, men uansett takk for oppmerksomheten!

2 comments:

 1. Anonymous2:03:00 AM

  Kanon CR! Håper det blir Olsendriver Klatresamling på Husvik i år åsså.

  AA

  ReplyDelete
 2. Anonymous3:59:00 PM

  Bara fint MGz , lite blandat förnöjer. Verkar va en fin ny cragg! Ses i helgen? Obligatorisk kontroll o anmälan vid gränsöverskridelse hos Tullmästare Karlsson som vanligt
  /JO

  ReplyDelete