Klatretur på Storen lanseres 7.september på Turtagrø!

Den nye boka våres lanseres på Turtagrø 7. september. Allerede nå kan den forhåndsbestilles fra VPG og  FriFlyt. I Klatretur på Storen treffer du igjen hovedpersonene fra Topptur på Blånebba. Boka tar med leserne inn i alpinklatrernes verden. Rikt illustrert og med kortattede tekster er boka perfekt som nattahistorie for de minste, og som lærebok for voksne som vil bestige Storen. Boka har både norsk og engelsk tekst og passer bra som souvenir og norgesreklame.
Det er bare to måneder siden vi bestemte oss for å lage boka. Ideen var å få den klar til Fjellfilmfestivalen på Turtagrø 7.september.  Med så lite tid innså vi fort at denne gangen måtte vi klare oss uten forlag. Vi fortsetter samarbeidet med våre venner i FriFlyt som selger bøkene våres i sin nettshop. Der kan du nå kjøpe begge bøkene våre til nedsatt pakkepris frem til september.

Informasjon om lanseringen: Boklansering av Klatretur på Storen

Her kan Klatretur på Storen kjøpes på nett:

Her kan Klatretur på Storen kjøpes over disk i butikk fra 7.september:
Vi har hatt mange store og små hjelpere som har gitt oss gode innspill og hjelp med boka. Så tusen millioner takk til: Ida, Vegard, Ine, Henrik, Inge, Onkel Jo, Anna, Sofie, Inga, Roland, Bente, The Ols, Rune, Trine og Dag!

No comments:

Post a Comment