CR Turtagrø Fjellfilmfestival

Legger ut broærns interne CR som ble sendt fra toget etter endt helg på Turtagrø. Kan tilføye at det var et tyvetalls folk innom NTK-hytta. Og at filmen Joika Porn av Epic Elvis var festivalens absolutte høydepunkt.

Anekset. Sjarmerende dårlig lydisolering.
CR Fjellfilm

Siden jeg først sitter på toget...
CR lineært, A til Å.

På: Inge, Jocke, Dag, Broærn, Olsen med svigermor og Ronja.
Veatfoldingær: Stephen, Stig 
<sensurert>

Andre: div joikas, turister, kidz, guider og dåser

S&D: Inge, Dag o ego besteget Storen via Heftys renne

Fotos: Broærn og Bohuspiraten

Høydepunkt: Fakkjeguttas foredrag med filmen til Epic Elvis. Den også sees denne helgen på festivalen med alt for likt navn (som den på Turtagrø).

Torsdag:
Avreise post jobb. Superbonus at Jocke hang seg på, men d ble en for mye for Stephen, som vi skulle haike med, så da måtte svenske subaruen benyttes.
Jeg ble sliten av spaserturen fra Lysaker st. til Bestumveien. Lovende lizm. Kvalitetstid i bilen med den gode ...dåsesamtalen. Ringte hotellet som opplyste at Tyin - Årdal var stengt pga ras. Kolonnekjøring i Gudvangentunnelen, så måtte over Valdresflya. Stephen gikk rett i fella og måtte overnatte i bilen.

Tok en quisling og la meg inn på hotellet mens de andre telta.

Fredag:
Frokost 0700 og pakket for Storen. Stephen nølende ambisjonene i regnet. Jocke valgte å spare kroppen pga sistnevnte. Endte med klestørk og kaffe drikking på klubhytten. Stephen fikk en solid innføring i klatreanekdoter mm.

Wolfpacken samlet på ettermiddagen. En rolig småbarnsfar, en <sensurert> bikkje, en pirat med svenske klätterforbundet t-skjorte, ett nevrotisk tvillingpar, en statistiker med sixpenc og Stephen da, brattkortansvsrlig i Vearhallen og lett sjokkert over sine nye venner.

Simon Yates-foredrag etter trerettersen. <sensurert>
Øldrikking, ikke boring.

Lørdag:
Avmarsj 0805. Stephen hadde baila via SMS iløa natten. Årsak: syk kone eller mulig 
<sensurert> OD?
Dag, Inge o ego krøp inn i tåka på bandet. Dag været det islandske kvinnelandslaget der oppe og dette førte muligens til at vi havnet både her og der oppover i vår verden med 4-15 meters sikt. Etter mye sikksakk og to taulengder kom vi inn til stien der guidene var på vei ned med det som til Dags store skuffelse viste seg å være alt annet enn islendinger.

Vi fant lizm ikke Andrews.. Og jeg som papiret senere på kvelden publiserte en bok fra samme rute.. Endte på Heftys. Inge baila på cruxet. Jeg fikk vippet meg opp via et A0-move og Inge lovte å være bitchen min for resten av dagen. Utrolig krevende å gå opp og klatringen ble ikke lettere i klissvått fjell. Føltes som 7+. Kom oss opp og ned etter litt rappellkø og fikk en slags reprise på anmarsjen på returen. Vanskelig, vanskelig!

Heldigvis letta tåka litt over Bandet så vi så hytta. Inge og Dag tok tinga mine. Heiv av klær og stegjern på og løp ned til Turtagrø på en time med diverse misting av stien, desp etter å rekke foredraget vårt 2300. Mobilen nedpakka. Tidsforvirra, men rakk ned til 2240.

Broærn småstressa, men mindre enn frykta. Dusj, øl, middag og så smalt foredraget i gang. De som hørte på får tilføre. Fikk o hvertfall vist mange bilder,  grafer, tegninger og poffpoffdaddy-filmen før vi delte ut en eske med klatreutstyr til alle som stilte oss spørsmål. Boklanseringen gikk dårlig.
Nuvel; en slapp gjeng i biblioteket fikk tatt en tur til Garasjen der Bjørn Torsken splite. Dag og Jocke holdt ut lengst, men røkla gikk og la seg.

Søndag:
Trøtt gjeng. Inge orka ikke Storen, så Jockes krykkebestigning av Nordvestveien utgikk og jeg fikk transport hjemover.

De andre deltakerne må utfylle med sine egne CRs siden vi var litt delt iløa helgen. Kjetil hadde åpen hytte, Jocke fikk med seg mest av selve festivalen of Olsen cragga.

Uansett: til dere som var der tusen takk for en fin og særdeles etterlengtet dose fjell og fjols!

Sendt fra min iPhone Justin Bieber Edition

Familefedrenes kamp mot toppen.

Klatring på anmarsjen.

Heftyes Renne.


Broærn ditcha sekken på Bandet og rakk foredraget sitt.

Olsendriver. What you seee is what you get lzm.

Rimmondruta = Sternschnupfe + Mot Sola.

Vi lanserte også en tredje bok i filmversjon. Den slo veldig an hos noen få...og ikke fult så bra an hos resten.


Turvær på søndag. Men ikke for oss.
1 comment:

  1. Anonymous5:51:00 PM

    Veckans visdomsord träffade. Aj! Supernajz CR men va med censuren? Kanske lika bra..jävligt roliga pratrutor spec Simons...

    ReplyDelete