Sunndalen Drive Thru 18.februar 2014


Dronningkrona.
I går befant jeg meg litt uventet på veg inn Sunndalsfjorden etter oppdrag for min kjære Sponsor Jobb. Ør i knollen av jobbing all night long var fokus på veien og målet senga. Men da jeg rundet en sving neri fjordlandet kom Dronningkrona til syne. Aftensola stakk meg i sjela og vekte meg.

Spant inn Litldalen om kapp med lyset. Parkerte under O store Tågbekken som vi gikk ti dager før. Blå og fin hele veien ned. Knipsa febrilsk med iPhonen i sviktende lys. Da lyset var borte konstaterte jeg fornøyd at jeg fikk noen brukbare bilder. Men så slo det meg at jeg burde vel heller brukt tiden på å se enn å fotografere?
Det var minus i Litldalen og jeg innser at Tågbekken kan klatres mye oftere enn jeg har trodd tidligere. 
Drømmer du om Tågbekken? Fossen er ikke så vanskelig med dagens utstyr. Bare en lang tur med femmerklatring her og der. Men det meste er langt under femmerklatring og du får flere gode hviler på alle taulengder. En slags Mongegjura med et røft rykte. Har ikke trent nok? Drit i det, du får aldri trent nok. Du trenger ikke ha trent. Bare ikke psyk deg ut fra innsiden så du er sliten allerede før turen. Gå den nå da vel. Så kan du spise biffen din etterpå. 

Tågbekken 18.01.2014
Den store Litldalen.
De enklere klassikerne er ikke inne. Men det spiller ingen rolle, for du skal gå Tågbekken.
No comments:

Post a Comment