Generalforsamling Norsk Tindeklub 2014

På: Avtroppenende forkvinne, påtroppende forkvinne, VPG Rune, Blixtmannen, I.C.O, The Ols, Broærn, Bacardi Breezer, Joika Dreams og diverse gamle legender.
S&D: Visning av Joika Dreams. En film som man kan si at nesten handler om Tindekluben på et vis. Valg av nytt styre og diverse formaliteter, Biff stroganof og bløtekake...

Endelig en generalforsamling der både meg og broærn hadde anledning samtidig. Generalforsamlingen går smoothere og smoothere. Noen vil si sitt, men i forhold til gamledagers såpeoperas er det blitt nesten....kjedelig. Det er alltid litt merkelig stemning på disse møtene. Mulig jeg og broærn er litt ekstra følsomme, eller at vi gikk i fella å drikke opp alle bongene. Oss om det, det var trivelig og litt rart. Klarer ikke forklare det. Møt opp neste gang og erfar det selv.
Viktigst er at Ragnhild A går av etter seks år med super innsats og at ny forkvinne er valgt; Elisabeth Nøst. Gratulerer til dere begge!

Nå skal jeg på et fly, så CR'n er slutt.

Ragnhild, kan ikke du fortelle den artige historien om da du satte fast prusikken på Vengetind?

Klubens bonger er den nye bitcoin.

Som vanlig en del gamlinger som absolutt ville si noe, det inkluderte ikke Onkel Jo. Han fikk oppgaven på sekundet og onsightet seg elegant gjennom takk for maten talen.

Sjekk dem kule skia som avtroppende Forkvinne fikk som takk for sin innsats. Respekt lissom.

No comments:

Post a Comment