..talking the talk

..rett der borte. På andre siden

Alltid lett å talke talken. Har gjort det før her på drivern. Finnes upussa riss og utgåtte linjer som vitner om det, men våger uansett å lufte en av sommerns få ambisjoner på klatrefronten. Og da snakker vi ikke om en spesiell rute, men nemling om anmarsjen!
Den nye Osloførern strekker seg som kjent tosifrede mil både mot nord og sør fra Oslo S, og med tanke på dette så kom jeg på at Hankø faktisk er det nærmeste klatrefeltene vi har her i Tønsberg, om man ser bort fra Husvikåsen...

Ligger i homecragavstand ca 18 kilometer rett over fjorden. Og når jeg nå har nevnt fjorden, så er skjønner vel alle som leser dette hva min personlige utfordring består av. Fjordkrysning!Drømmen er ikke lenger unna enn en kveld med lite vind. For jeg har valgte å bruke spenna som de fleste spanderer på stisykkelrigg til båt isteden. Den ligner på meg, båten: Produsert på slutten av 1970-tallet. I utgangspunktet fin norsk design. Bærer nå preg av åra som har vært, men har forhåpentligvis lenge igjen.


Weslingen

Dessverre er jeg beyond joika når det gjelder det maritimet. Første båtutsetting endte med et 7000-kronersdøpp da jeg gikk i vannet etter å ha kneppet igjen kalesjen. Aldri i livet om jeg krysser fjordvidda alene! Heldigvis er det ikke mange slektsledda og gatestumpane til nærmeste firmenning, JP, som også er utstyrt med sjøvett. JP driver jo også med klatring, til og med på Hankø en gang i tiden. Det er på tide med en ny tur:

Delmål 01: Fjordkrysning
Delmål 02: More monkey than funkey. Helst alzeimersight.
Delmål 03: Fjordkrysning


JP figureoffourer seg opp "More monkey than funkey" på 1990-tallet. Fotocred: Ludde


Fant tilslutt denne videoen fra Finnbiffen på vimeo. Så delmål 02, er herved endret til alzeimerflash...

No comments:

Post a Comment