QUIZ. BØ!! Ikke bli skremt, det er bare en ny quiz, drikk din kaffe, gå på jobb, gjør dine plikter, betal skatt. Og gi en du er glad i en klem.

Midt på denne veggen går norges mest gåtte rute. Hvilken? En høstdag for lenge siden fikk jeg en ny venn på toppen av denne ruta. Ankeret var en grisehale, naboruta hadde grisehale, vi kom til topps samtidig, vi hadde ikke sett ett sånn anker før,så vi hang der pumpa over toppen med armene ned på andre siden av veggen,man kan gjøre det på toppen av denne ruta (ledetråd), og vi lo og prata om hva faan dette var for et anker. Det var et av de øyeblikkene som gjør klatring så morsomt. Vi ble mer og mer pumpa, skjønte ikke en dritt av ankeret og var forberedt på å suse nedover veggen hvert øyeblikk. Ledetråd nr 2: -Vel, sa jeg, loddet er kastet. -Hvor da? -I nordvest. Vi starter her utenfor på fortauet lørdag klokken ni, og jeg lover at jeg ikke vil rake mitt hår eller klippe mitt skjegg før jeg står på det sted hvor der ikke er trær.” Premie for riktig svar: Gavekort på 200 kr hos Elkjøp. Har hatt et liggende i lommeboka så jævlig lenge, blir stressa av å se det kortet. Tenker at jeg må komme meg på Elkjøp og bruke de jævla penga, men så gidder jeg ikke ta bussen til Elkjøp når jeg har fri liksom, da vil jeg på Strandbaren på Stokkøya (og buldre litt på Harbak), ikke Elkjøp.Så det er premien. Hilsen Erik

8 comments:

 1. Venstre, Hauktjern.

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Anonymous3:24:00 AM

   Enig, det må være Arneruta!

   Delete
 3. Anonymous4:45:00 AM

  Det var Venstre gitt,men hvis Arneruta er mer gått (?) så er det Arneruta.Erik

  ReplyDelete
 4. Anonymous8:43:00 AM

  Hollywood?

  ReplyDelete
 5. Anonymous11:34:00 AM

  Det var venstre, du vant Huga. Gratulerer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvor skal premien sendes? Erik.

  ReplyDelete
 6. Anonymous11:45:00 AM

  Rått! selvrealisering på nettet, nå ble jeg glad! Send den med noen yre TG'ere til romsdalen, evt kom deg dit sjæl, så kan vi ta premieringen over noen øl. Har du gått Purkespranget på Skiri? Bare den burde være verdt turen, også gløggen da seff, den er god. Om ikke annet treffes vi garra på Hell til våren, må ha en tur dit, kanskje allerede til høsten.

  - Huga

  ReplyDelete
 7. Anonymous6:15:00 PM

  Skal ikke se bort ifra at jeg får med noen fælinger og drar på Romsdalssamling.Erik

  ReplyDelete