Tidsskrift For Norsk Alpinklatring 2015

Oh yeah da er det den tiden av året igjen da man konstaterer at man kanskje får stille opp nok et år som redaktør for det derre NTK-bladet, kaller inn til redasjonsmøter, etterlyser stoff og vet at vintern er føkka rent turmessig. Tidsskrift for Norsk Alpinklatring er et magasin utgitt av Norsk Tindeklub en gang per år. Tidsskriftet dekker et utvalg av alpine klatrebegivenheter for forestående år, samt aktuelle tilbakeblikk. Det er gøy å se at tidsskriftet har utviklet seg til å bli en viktig milepæl i norsk klatremedia når det kommer ut på vårvinteren hvert år. Jeg tror åsså bladet er mye av årsaken til at NTK har klart å øke medlemssmassen de siste årene.

Med få unntak er redaksjonen og bidragsyterne en gjeng amatører som lager blad. Dette er en totalt nerdete klatregreie som vi får lov til å sette sammen uten å få tredd strategiplaner, budsjetter eller foretningsplaner nerover huene på vårs. Det er kanskje derfor det blir såpass bra åsså. Takk til VPG Rune som gidder selge annonser. Uten dem ville ikke bladet overlevd. Kriteriene potensielt stoff må innfri er åsså ekstremt uklare. Selv definisjonen på alpinklatring er vi usikre på. Men har du klatret noe nytt i fjellet, og gjerne uten bolter, så vil vi høre.

Typen stoff som redaksjonen etterlyser er informasjon om førstebestigninger, artikler om alpine klatreturer i Norge av (nordmenn og utlendinger) og utlandet (av nordmenn), debattinnlegg, bokanmeldelser og erotiske skrøner.


Bidra eller tipse?
Dersom du har tips om aktuelle saker eller bidragstyere, ta kontakt med Kjetil Grimsæth på kjetil.grimsath@ntk.no

Frist for levert materiale er 12.desember 2014.

Annonsere?
Dersom du ønsker annonsere, så ta kontakt med Rune Kvalsnes: rune@vpg.no

Tidligere utgaver av Tidsskrift For Norsk Alpinklatring kan kjøper her: http://www.ntk.no/nb/tidsskrift-norsk-alpinklatring

Sigurd Løvfall er så kysk at han sover med hendene utenfor soveposen i Kirgisistan. Turen kan du lese om i 2014-utgaven. Foto: Ole Marius Elvestad


No comments:

Post a Comment